mbcwisdom@yahoo.com

Ansambluri liftant-glisante de performanţă maximă, din profile QFORT Slide 7Stars

Ansambluri liftant-glisante de performanţă maximă, din profile QFORT Slide 7Stars

Sectiune culisanta cu ridicare 7Stars PREMIUM
Solutia QFORT Slide 7Stars este un sistem pentru usi culisante cu ridicare, ce permite constructii de dimensiuni mari, de pânã la 6.500 mm latime si 2.500 mm înãlþime, având
cel mai performant coeficient de izolare termica existent pe piasa de profil. Produsul este inclus în categoria tamplariei termoizolante liftant-glisante din PVC, conform mãsurãtorilor efectuate în cadrul laboratoarelor specializate valoarea Uf ajungând la nivelul de 1,1 W/mpK.

Echiparea standard include pachete vitrate termoizolante realizate cu trei foi de sticlă, geamul prezentând un indice Ug de 0,5 W/mpK.
Folosind un prag din fibră de sticlă cu inserţie de spumă poliuretanică pentru îmbunătăţirea proprietăţilor de izolare termică, se obţine coeficient de transfer la nivelul întregului ansamblu Uw = 0,67 W/mpK (acesta este calculat pentru un tablou de tâmplărie cu lăţimea de 5.000 mm şi înălţimea de 2.500 mm), iar valoarea respectivă îndeplineşte criteriile stabilite de standardul pentru case pasive în ceea ce priveşte caracteristicile de performanţă ale ansamblurilor de tâmplărie.
Sistemul QFORT Slide 7Stars este disponibil într-o gamă diversă de culori, incluzând alb, înfolieri în 27 de nuanţe saturate, precum şi imitaţii de lemn. Totodată, profilul se poate placa la exterior cu clipsuri din aluminiu, vopsite în orice culoare din paleta RAL.
În mod opţional, sistemul QFORT Slide 7Stars poate fi echipat cu deschidere motorizată, ce dispune de acţionare cu telecomandă. QFORT Slide 7Stars are o adâncime constructivă de 197 mm pentru profilul de toc. Ranforsarea acestui element se realizează cu profile din aluminiu cu barieră termică, fiind prevăzută, de asemenea, o izolaţie suplimentară din spumă
poliuretanică. Cerceveaua este, la rândul său, armată cu profile din oţel şi beneficiază de acelaşi tip de izolaţie suplimentară din spumă poliuretanică. Reperul respectiv prezintă o lăţime constructivă de 85 mm şi, astfel, permite utilizarea unor pachete de geam termoizolant cu grosimi de până la 48 mm.